Beslutningen er taget!

Beslutningen er taget: Jeg VIL på ferie til sommer. Nu skal jeg bare have fundet pengene. Mit mål er 5.000 kroner.

Allerhelst vil jeg til Schweiz eller Østrig. Ned og se bjerge og søer og skove og alpeblomster. Jeg mener, er der ret meget smukkere?

Så jeg har set min bogliste igennem og set om der var noget jeg kunne undvære. Der var en del, så de er nu sat til salg hos http://www.pensum.dk og jeg håber det kan give i hvert fald nogle af pengene.

På min hjemmeside har jeg Google Ads. De er nemlig nemme at tilpasse, så de matcher hjemmesiden. Og i december fik jeg så min første overførsel på knap 700 kroner. De skal naturligvis også gå til ferien.

Allerede under et døgn efter at jeg har sat bøgerne til salg på http://www.pensum.dk, har jeg solgt den første. Nemlig Engineering Mathematics. Så jeg har allerede samlet over 1.000 kroner til ferien.

Med på ferien skal naturligvis min mand, ellers ville det jo ikke blive en god ferie. Vores hund lader vi blive hjemme hos mine svigerforældre, for en newfoundlænder vil nok synes at sydens sol er lige varm nok. Og hun vil også nyde en uge hjemme hos svigerfamilien.

Nu undrer I jer nok over hvorfor vi ikke bare har råd til at tage afsted. Det har vi ikke, fordi jeg ingen indtægt har. Hvorfor får hun så ikke bare et arbejde, vil nogen måske tænke. Det gør jeg ikke, fordi jeg har slidgigt og ikke er i stand til at arbejde ret længe hver dag. Så jeg håber på at jeg med tiden kan få et fleksjob, altså et job på nedsat tid med specielle skånehensyn.

Så kender du en (anstændig) måde at tjene nogle penge på, så bare sig til.

Jeg håber at jeg om en fire måneder kan fortælle om min fantastiske ferie. :)

Comments are closed.