En historie fra OL


Ingen danske medier har nævnt en meget sød episode fra 12. februars 7,5 kms dobbelt jagtstart for kvinder.

De norske piger er favoritter. Under løbet knækker canadiske Sara Renners stav, og en langrendsløber uden stav er altså ikke så meget værd. Det ser Bjørnar Håkensmoen, den norske landstræner, og skynder sig at give hende hans stav. Den er godt nok 20 cm for lang, men Sara Renner få hentet så meget af den tabte tid, at hende og hendes makker når op og vinder olympisk sølv. De to norske piger måtte nøjes med en fjerdeplads.

Først da Sara Renner begynder at lede efter den mand der hjalp hende, fandt man ud af at det var den norske landstræner.

Se, det er den olympiske ånd, der slår igennem. Virkelig flot gjort. Bjørnar Håkensmoens kommentar: “I was just standing there, and this skier had broken her pole. So I gave her one. That is the whole story.”

Smukt.

Comments are closed.