Hvad gør man?

Jeg har lige været i Bruuns Galleri for at finde noget træningstøj til min indlæggelse på Gråsten. Men om jeg kunne finde noget? Næ. Der var masser at vælge mellem, men allerhøjest i en størrelse 44. Og de var endda små. Og ved det at jeg skal bruge en 48, så kan I jo nok se at det var et problem.

Så hvor i himlens navn køber andre fede deres træningstøj henne? Jeg mener, vi kan jo ikke allesammen gå rundt og passe en størrelse 32 ligesom Victoria Beckham! Det er jo ikke engang pænt.

Man skulle virkelig tro at tykke mennesker burde gemme sig væk indtil de har tabt sig. Når man nu ikke engang kan købe træningstøj i almindelige sportsbutikker!

Og det var så dagens sure opstød.

One Response to “Hvad gør man?”

  1. Anonymous Says:

    Sportstøjmærket Carite har lidt af hvert i store størrelser (op til 50 eller 52) – det er sådan noget blandet fitness-halløj, fleece, bukser og sårn. Se http://www.carite.dk/ – de har det i Magasin og hos Intersport og vist nok også i Salling. Jeg har fået deres katalog i Magasin – der kan man se præcis hvilke modeller der fås i store størrelser og så kan de bestille det hjem. Ulempen er selvfølgelig at det ikke er helt billigt…