Hurra

Så rundede jeg de 100$ hos Google. Så der bliver sat omkring 700 kroner ind på min konto i løbet af den næste måned. Det er jo ikke dårligt.

Jeg har haft ringet til Thinggaard i dag. Jeg er ikke specielt imponeret over deres service. Vi kan nemlig ikke booke vores ferie direkte fra hjemmesiden, fordi vi gerne vil have et lidt større værelse. Men nu skal de først til at kontakte hotellet. Så det er spændende om det lige øger prisen 50%. Og på deres hjemmeside har de ikke halvdelen af de rejser de reklamerer med og ikke en eneste tur til Østrig før den 1. juli.

I går snakkede Kåre med sin mor og hun gav mig en skanner til min FerieFond. Så hvis der er nogen der er interesseret i en Canon N650U til 200 kroner, så sig endelig til. Pengene går til et godt formål!

I eftermiddag har mig og Siri været på stranden. Det var koldt og blæsende og modbydeligt. Men rigtig hyggeligt. Siri legede med en korthåret gravhund og hentede en masse pinde i vandet. Det vil sige, pinde er lidt en underdrivelse, for det eneste vi kunne finde var en stor planke og en kæmpe brændeknude. Jeg stod på en badebro og kastede dem i vandet og Siri hentede dem og lagde dem op over højvandslinjen. Så det er en træt og våd hund jeg har nu. Men det er altså nu rart at blive blæst godt og grundigt igennem engang i mellem. Og så skulle frisk luft være så sundt.

Og Siri er blevet rigtig god til at lege med små hunde. Der er jo ca. 70 kilos forskel på en newf og en gravvaps, men det var slet ikke noget problem. Og da jeg besluttede at vi skulle vende om, kom hun ligeså fint med mig. Og snor, det var ikke noget vi brugte. Så alt i alt en rigtig god tur.

Og sådan ser en våd newf altså ud, for jer som ikke ved det. Og der kan være MEGET vand i sådan en pels.

Comments are closed.