Gigtsanatoriet

Så er jeg blevet indlagt på gigtsanatoriet i Højbjerg. Og jeg tror det bliver rigtig godt. Og jeg er sikker på at jeg nok skal få trænet og trænet.

Jeg har et lille hyggeligt kvistværelse, helt for mig selv, med indbygget køleskab i tagrenden. Og i går til aftensmaden kom der et rådyr løbende forbi vinduet. Der bliver serveret mad 5 gange om dagen, så ingen sulter!

I går var jeg til fire samtaler. Læge, sygeplejerske, fys og ergo. Og i dag starter så træningen. Det bliver spændende.

Kåre var her også besøge mig i går og vi gik en tur ned i skoven. Jeg ville gerne bo herude, men det er nok lidt udenfor vores økonomiske formåen.

Ergoen snakkede om at jeg skulle til at bruge håndledsskinner, fyssen og lægen var helt enige om at mine sko ikke var noget værd. Så det ender med at blive en dyr omgang. :) Heldigvis vil de alle sammen hjælpe mig med at finde det rigtigt og med at finde en løsning med kommunen. Alle har været dybt overrasket over at jeg ikke har nogen indtægt og at kommunens læge ikke tror på at der er noget galt. Så lægen vil skrive et meget tungtvejende udskrivningsbrev!

Så jeg føler mig virkelig taget vare på herude. Det skal nok blive godt.

Comments are closed.