Av min fod!

Så er jeg halvvejs gennem mit lille “ferieophold” her på gigtsanatoriet. Og jeg har så ondt, så ondt. Min ankel skriger af smerte og egentlig var det meningen at den skulle have lagt en blokade i dag, men så stak lægen af! Så nu skal jeg stikkes i morgen. Helt ind i ankelleddet, ikke bare i huden eller musklen. Og der er delte meninger herude. Halvdelen synes det gør helvedes ondt og den anden halvdel synes ikke det er noget at snakke om. Så det bliver spændende.

De stærke smerter i ankelleddet har gjort, at jeg ikke har kunnet træne så meget som jeg gerne har villet, så jeg håber godt nok at det kan hjælpe på smerterne. Men vi skal have fundet ud af noget med hunden, for jeg må ikke rigtig bevæge mig 24 timer efter indsprøjtningen.

I morgen skal jeg i bassin igen. Det er simpelthen dejligt. Varmt vand er altså gigtens bedste ven.

Jeg har fået håndledsskinner. Desværre virker de ikke ved en computer, men ellers er jeg meget glade for dem. Dog bruger jeg dem mest på højre hånd. Det er sådan en lille diskret sag her, men når jeg tænker på de andre jeg har prøvet… En af dem var en blanding mellem lyserød og gul!

Men ellers sker der ikke så meget, jeg træner og træner, specielt stabilitet og balance. Jeg bruger meget de store bolde, men jeg er altså altid bange for at den enten sprænger eller triller væk under mig. Mette, min fys, siger at det er noget pjat med mig og jeg bare skal komme i gang! Der er nemlig lidt slavepisker over hende, men det tror jeg generelt der skal være over en fys.

Comments are closed.