Nu må jeg snart gå igen

Så er der kun en times tid til at jeg må gå igen. Det bliver rart, men jeg er lidt nervøs for hvordan det kommer til at gå. I går aftes trådte jeg lige på ned på den og det gjorde ret ondt.

Jeg var i bassin i morges, det er altså rart. Jeg måtte godt nok ikke træde ned på højre fod, men bare det varme vand er godt.

Men så begyndte det at blive pinligt. Jeg kan simpelthen ikke rede mit eget hår. Heldigvis er det nogle SØDE mennesker herude, så det gjorde sygeplejersken da lige.

Jeg er også imponeret over at personalet har tid og overskud til at gå en tur med de patienter, som måske er lidt utrygge ved at skulle gå uden krykker. Men så går personalet da bare ved siden af med krykkerne. Eller bare som en ekstra sikkerhed.

Og til frokost skal vi have portergryde, det er jeg noget spændt på hvad er. Og i eftermiddag skal jeg til reception hos Aske og i aften til pigehygge hos Lisa.

Men inden da, skal Benita og jeg ud og se lidt på min bil.

One Response to “Nu må jeg snart gå igen”

  1. Anonymous Says:

    Hej Trine :)

    Jeg har et forslag til, hvordan du kan få et tilskud til din feriefond. Prøv at gå ind på http://www.onskeseddel.dk (tema: ønskeseddel) og find mailadressen under menupunktet i bunden (“Information”). Alternativt kan du bare skrive til tf@ eller info@

    Håber på at høre fra dig :)

    Mvh, Tommy