Licens og sommer

Så er det blevet sommer. Den meterologiske definition på sommer er, når maksimumstemperaturen når over 25 grader, og det gjorde den på Fanø i dag. I 2004 var den første sommerdag først den 30. juli…

Og det var så dagens gode nyhed. For det smørrede grin her ved siden af er da nok til at ødelægge et hvert tilløb til sommerhumør. Det kan nemlig nok være at en computer eller en mobiltelefon er dyr, men fra 2007 bliver den 2090 kroner dyrere om året. Nu skal man nemlig til at betale licens for at have en device der kan “modtage billedprogrammer og -tjenester! Så kan din mobiltelefon modtage MMS, så skal du betale 2090 om året i licens.

Og skulle du være interesseret i min holdning, så er den at man ligeså godt kan ligge den skide licens over skatten først som sidst! Med de nye regler, så er der alligevel mere eller mindre ikke nogen mulighed for at undgå at have et eller andet licenskrævende apparat, og så kan man da ligeså godt spare alt den administration, der er forbundet med licensen. Det er ikke mindre end 50 millioner om året! Jeg mener nemlig at vi stadig skal have et public service organ, men det skal altså finansieres anderledes.

Jeg fatter ikke at det ikke er sket for MANGE år siden. Jeg vil rigtig gerne høre hvis der er nogen der kender noget til en folketingspolitiker, som er enig med mig.

Regeringens oplæg [PDF]
Debat på DR

Comments are closed.