Lidt rødt nyt

Først og fremmest: Rigtig glædelig 17. maj!

I dag er det 192 år siden Norges grundlov blev underskrevet på Eidsvold og det fejrer nordmænd overalt i verden. I Oslo går alle skolerne i “barnetog” op forbi slottet, og i år slår de alle rekorder: 40.000 børn er med i optoget, mange af dem i nationaldragter. Det er altså en flot oplevelse. Og alle er glade, man griller og børnene får alle de is og pølser de vil have.

Men i Danmark er det i dag, vi skal sige nej til velfærdsforringelserne! I Århus foregår det i Vennelystparken klokken 16 og der vil være taler af blandt andet Hans Halvorsen Formand for LO-Århus, Jan Petersen Socialdemokratiet, Willy Søvndal MF SF, Rune Lund MF Enhedslisten.

Jeg ville gerne deltage og vise min protest mod velfærdsforringelserne, men desværre er jeg ikke i stand til at bevæge mig ret meget i tiden. Jeg håber virkelig at der kommer mange mennesker på gaderne og viser, at vi ikke vil finde os i at de svagere skal have det endnu dårligere.

Comments are closed.