Verden er gået af lave

En medlem af folketinget udtaler på sin hjemmeside og i sit ugebrev, at “vi vil frydes, når mændene udleveres til tortur og politisk forfølgelse.” Og mændene han taler om er de muslimske mænd. Senere udtaler han til Ritzau: “Jeg har besluttet, at jeg vil beklage, og at jeg trækker det tilbage.” Beklagelsen er altså bare en beslutning og har intet at gøre med en virkelig fortrydelse.

Den opmærksomme læser har sikkert allerede gættet af politikeren er medlem af Dansk Folkeparti. Fyren hedder Martin Henriksen, og jeg håber da virkelig at hans udtalelse har den positive virkning, at Dansk Folkeparti mister en masse stemmer til næste valg. Det er jo ikke ligefrem fordi de har lagt skjul på hvad de mener. Vi husker jo alle den gode Louise Freverts hjemmeside. Og som om det ikke er nok med at der faktisk er mennesker med deres holdninger, så tør de ikke engang stå ved dem!

Konkurrencestyrelsen har også fået hedeslag. De udtaler at “en større del af honorarindtægten [for læger] bør være afhængig af resultaterne af gennemførelsen af bestemte behandlingsforløb for patienter med kroniske sygdomme.” Så vil lægens behandling af patienterne ikke længere være baseret på selve patienten, men på hvilket honorar han kan få. Han vil måske ikke prøve en mildere behandling, fordi chancen for succes kun er 50%, men hellere give en behandling der er dyrere og giver flere bivirkninger, fordi chancen for succes er helt oppe på 80%.

Jeg håber virkelig aldrig det forslag bliver gennemført. Det vil i hvert fald give folk noget at tænke over, når de vælger læge. Og kan man så også stole på at lægen vil gøre det bedste for en? Det er jo netop det man prøver at undgå ved at forbyde medicinalfirmaerne at sponsorere rejser og fester for læger.

Men det mest mærkelige der er sket de sidste par dage er nu at jeg har været til TRAKTORTRÆK! Det er altså den mest mærkelige “sport”. Så vidt jeg har kunne regne ud drejer det sig om at en traktor skal trække en slæde med en flytbar vægt. Og så skal man trække den hersens slæde længst muligt.

Hvordan det kan være fantastisk spændende kan jeg ikke forstå, men nu er jeg jo heller ikke så klog. Der er kommentator på, traktorene har navne og der bliver spillet musik i pauserne. Og den musik er noget jeg ikke har hørt siden dengang jeg gik til krobal tilbage i starten af 90’erne. Og hold da helt kæft hvor det larmer og stinker. Men der var masser af fadbamser og mennesker!

Så følte man altså virkelig at man var kommet på landet. Og det var trods alt bare i Vestbjerg!

Comments are closed.