Stakkels mig

Min dejlige, skønne hund er lige taget fra mig. Hun skal hjem til mine svigerforældre, mens vi er på ferie. Og jeg savner hende allerede. Hun har været væk i snart tre kvarter.

Men i morgen kører vi til Østrig. Jeg glæder mig. Nu skal jeg bare have pakket det sidste. Og fundet Kåres badebukser…

I går aftes nåede vi så ellers lige en forskrækkelse. Klokken 22 ville vi lige køre i fredagsbaren for at sige god sommer og den slags. En ung fyr var blevet “lidt” fuld og ville tage hjem. Efter et stykke tid kom der en og sagde at han lå bevidstløs ude på fortovet. Så det endte med at der blev bestilt en ambulance, men den kom aldrig. Da der blev ringet anden gang, sendte de en patruljevogn, som så valgte at ringe efter et salatfad, så han kunne sove den ud i detentionen.

Jeg troede egentlig kun at detentionen blev brugt til ballademagere, men jeg kan godt se det fornuftige i at han endte der. På sygehuset ville han jo optage en seng og der er rigelig mangel på den slags!

Så det endte med at blive sent inden vi kom hjem og kom i seng.

I aften klokken 20 er der chatFNUGs hjemmeside og det er mig der er FNUGs repræsentant. Og så skal jeg lige have pakket det sidste og så er det sydpå i morgen. Min mor mener at vi skal køre klokken 04.00, men jeg mener altså at det er MEGET for tidligt!

Comments are closed.