Nu skal jeg til at tage mig sammen og pakke bilen. Vi skal til Biersted i weekenden, og aflevere den computer der blev smadret lidt af lynnedslaget. Men i det mindste virker den.

Og så skal jeg vist lige have skrevet noget dokumentation på noget kode. Jeg skulle rette i det i går aftes, men jeg kunne ikke lige gennemskue hvordan det var jeg havde gjort det. Så nu må jeg gøre noget, så jeg kan huske det næste gang.

Fra nyhederne:

I København har man fundet en mand med en seriøs brandert, nemlig en promille på 8! Man må da håbe at han har haft det sjovt.

Partitoppen i DF ekskluderer alt og alle, som så meget som tænker på at udtale sig kritisk om dem. Sandheden er ilde hørt.

I Greve har nogen brudt et brønddæksel op ved vandværket og kommet rottegift i vandet. Hvordan får man overhovedet den ide?

To piger på 16 og 17 har over halvanden time gennembanket en pædagog på en institution i Sabro. Bare for sjov! Den ene udtaler: “Jeg havde kun taget et par “slap-af-piller” af dem, jeg fik, da jeg smadrede min mor.” Der bør altså ske noget særdeles drastisk, når sådan noget er blevet hverdag i Danmark.

En advokat i Tyskland tilbyder at hjælpe folk med at få erstatning for bortførelser af rumvæsner. Man må da håbe at det er et reklamestunt, men hvem har lyst til at gå til en advokat der reklamerer med sådan noget?

Comments are closed.