Firefox 2

Så er Firefox 2.0 på gaden. Og der er der sket lidt nyt. Umiddelbart mest i forbindelse med tabbed browsing. Og ikke alt er jeg lige glad for. Bl.a. lukker man nu hver enkelt tab på tabben selv. Smart, fordi man kan lukke en tab uden at have den åbnet. Meget upraktisk, fordi placeringen afhænger af hvor mange tabs der er åbent. Men heldigvis er der allerede en flink fyr, der har lavet en addon. Indtil videre skal man bruge dev build og ikke den helt færdige.

Men som med alt nyt, så skal man jo lige vænne sig til det hele. Egentlig synes jeg ikke der er sket forfærdentlig meget. Altså i FF2.0. Åh jo, en enkelt ting. Når man åbner noget i en tab, er der en processlinje i selve tabben, som viser hvor langt den er nået.

I hvert fald, så synes jeg at du skal hente den nye 2.0 og se selv. Den er ganske gratis og så kan den fjerne reklamer på hjemmesider og DET er smart.

Og nu siger Kåre at Siri vil ud at gå. Men jeg tror mest det er fordi han har et møde klokken 0815 i morgen tidlig. :) Og stakkels mig, jeg skal til tandlæge. Ikke at jeg er bange for tandlægen, det er mere det grimme tal receptionisten siger bagefter!

Comments are closed.