Ha! Jeg vandt over Kåre i dag. 7-12 i Settlers of Catan Card Game. Men han bankede mig i går. Lige som jeg troede at jeg var ved at vinde, så stjal han the knight token fra mig og vandt. Og jeg troede slet ikke han var så langt. Og hvad kan man så lære af det: TÆL! Men i dag var jeg hurtig til at få fem settlements, og så ellers bygge og bygge.

Ellers har jeg været til møde i Gigtforeningen om sociallovgivningen. Oplægsholderen var Jutta de Place, som er Gigtforeningens socialrådgiver. Hun snakkede også om den problemstilling jeg nævnte den anden dag og fortalte at det er en af Gigtforeningens store mærkesager, at få gjort noget ved den forældede lovgivning.

Og nu er vi trætte og vil gå med hunden, og så må jeg se om jeg kan lokke et ekstra kapitel ud af Kåre, eller om han falder i søvn imens. Jeg frygter godt nok for vores børns godnathistorier. Det ender med at de kommer og henter mig, fordi far er faldet i søvn. Vi læser Amuletten fra Samarkand og det er faktisk en ganske udemærket højtlæsningsbog. Der er dæmoner, politik, mord og spionage og der sker noget hele tiden. Den er nok bedst egnet til børn fra 10-12 år. (Og voksne :)) Så smut en tur på dit lokale bibliotek og lån den.

Comments are closed.