Jeg har verdens dejligste mand!

Jeg har nogle problemer med lænd og hofte og vores seng stod ikke ret godt til at jeg kunne komme ind og ud af den. Men i går da jeg kom hjem fra bassintræning havde han flyttet tre reoler rundt, så jeg nu bare kan vippe ud af sengen. 2 timer havde jeg været væk og hele huset ser anderledes ud.

Arbejds-/soveværelset ser tomt ud nu og der er enorme mængder gulvplads. Det er heller ikke adskilt mellem seng og arbejdspladser mere. Men stuen ser bare endnu mere hyggelig ud. Nu er der ikke andet end bogreoler på to af væggene og så et par stykker på den tredje væg. Den sidste væg er en vinduesvæg.

Men vi har stadigvæk for mange bøger til vores reoler og vi har altså 13 reoler. Hvor skal vi dog have dem når vi flytter?

I øvrigt så forstår jeg ikke Ikea. Vi har altid købt Billy-reoler. I starten købte vi i kirsebær, men så gik de ud. Så gik vi over til mellembrun, så forsvandt de. Så købte vi mørkebrun, de forsvandt, sort blev til sortbrun, og nu kan man så få dem i sølv, hvid, lilla, grøn og bøgefiner! Det er jo fantastisk. Hvem vil købe en lilla eller grøn reol?

Og er den lampe ikke bare grim? Men den kostede 29 kroner og så kan jeg godt leve med den 4 måneder. Den er i ren plastik! Og rent faktisk giver den et udemærket lys.

Comments are closed.