Siri kan godt lide børn. Meget godt endda. Små børn kan også godt lide Siri, mellemstore børn kan ikke lide Siri og store børn begynder at kunne lide Siri.

Det må være konklutionen efter en adventsweekend hos svigerfamilien. Den lille fyr på billedet havde ikke noget problem med et lille kærlig kys fra Siri. Hans mellemste storesøster på snart 6 år var rædselsslagen og den største på 8 1/2 ville godt klappe hende på ryggen, – når hun vendte hovedet væk. :)

Jeg synes nu det er en rigtig dejlig hund vi har. Hun sidder lige på spring til at styrte efter de andre, men nu havde jeg jo sagt til hende, at hun skulle blive siddende. Onde Trine…

Søndag var farmor også på besøg og vi fik spist æbleskiver og drukket gløgg omkring adventskransen. Og sunget nogle adventssalmer.

Vi fik også julegave fra farmor lidt tidligt. Jeg tror det er med ældre som med børn, de kan slet, slet ikke vente. Og spørgsmålet er som om jeg hører til de ældre eller børnene. For jeg kan simpelthen heller ikke vente med at give folk de gaver jeg har fundet til dem. Jeg fik et par lækre, hjemmestrikkede sokker.

Farmor strikker godt nok ikke selv, men de sælger dem på plejehjemmet, hvor hun spiser. Jeg synes det er en god ide. Det giver de ældre noget at lave, de kan tjene lidt, farmor bliver glad, fordi hun kan give en god gave og jeg bliver meget glad, for jeg får et par sokker!

Vi fik også et kontant tilskud til en vaskemaskine. Sådan en følger der nemlig ikke med i vores nye hus.

I aften kom julemanden lige forbi Rema1000 og købte to par sokker mere til mig. Sokker kan man altså aldrig få for mange af, der er jeg helt enig med Dumbledore. Julemanden købte et par røde og et par grå til mig.

Kåre er taget til Odense, så jeg gætter på at jeg kommer til at sidde for computeren hele natten. Der er altså ikke så meget sjovt i at gå i seng, når man bare skal sove alene. Og af en eller anden grund, synes Kåre ikke at jeg skal dele sengen med lille Siri. Det er nu ellers så hyggeligt at putte med hende.

Men jeg har “opdaget” Wikipedia og er gået i gang med at læse Kevin & Kell igen, så mon ikke jeg kan få natten til at gå?

Comments are closed.