Godt nytår!

Jeg har lige læst statsministerens nytårstale og vi hørte naturligvis dronningens i går aftes. Og nu da jeg skulle starte med at skrive noget, fik jeg helt lyst til at skrive hvad jeg håber for 2007.

For mig selv håber jeg, at vi bliver glade for vores nye hus, som vi flytter ind i 25. marts. Jeg håber, at jeg får en afklaring på min fremtid. Altså ikke hele fremtiden, men bare sådan lige den nærmeste. F.eks. et fleksjob.

For Danmark, håber jeg på en ny regering. Det sker nok ikke, så jeg må nøjes med at håbe at den siddende regering vil finde ud af hvad “velfærd” egentlig betyder. Og at de finder ud af, at ikke alle er arbejdsløse af dovenskab, men fordi de ikke KAN arbejde. En smule medmenneskelighed hos regeringen og DF ville ikke være at foragte.

For verden, håber jeg, som altid, på fred. Desværre ved jeg ikke hvordan det skal gøres. Min uforbeholdne beundring for dem, som tager ud i verden og prøver at gøre den til et bedre sted. Og her tænker jeg ikke umiddelbart på soldater, men på folk fra nødhjælpsorganisationerne. Røde Kors, Læger Uden Grænser, Folkekirkens Nødhjælp, SOS-børnebyer, Red Barnet og mange andre. Min gymnasiekammerats storesøster har holdt jul i Liberia, hvor hun arbejder på et børnehospital gennem Læger Uden Grænser. Jeg har så stor respekt for hende, jeg beundrer hende virkelig. Tænk at turde sætte sin egen sikkerhed og velfærd på spil for at hjælpe andre. Jeg er ikke sikker på at jeg turde. En stor tak til dig, hvis du på et tidspunkt skulle læse dette.

Så helt generelt ønsker jeg alle et godt og fredfyldt nytår, med spændende oplevelser, godt helbred, gode venner og masser af held og lykke.

GODT NYTÅR!

Comments are closed.