Lige over middag ringede jeg til M1, for at høre om de havde fået min henvisning og om de vidste hvornår jeg kunne få en tid. Det kunne jeg tirsdag den 30. januar, altså om 14 dage. Jeg blev noget overrasket over den lange ventetid. Ja, okay, i forhold til de 112 ugers ventetid på reumatologisk, så er det jo ikke så længe. Men taget i betragtning hvor syg man egentlig kan blive på kort tid, så er det altså længe.

Da jeg så sagde, at jeg håbede at det ikke blev værre på de 14 dage, sagde hun, at hun havde en tid i morgen. Så i morgen 1415 har jeg en aftale på M1 og så må vi se hvad de siger.

Jeg skulle jo også lige have taget blodprøver, så de har de nye tal klar til i morgen. Det var sjovt, for jeg ved jo godt hvad de plejer at tage, og det var ikke dem laboranten ville tage. Så jeg spurgte pænt om det var de rigtige. Og samtidig kom en sygeplejerske løbende, for hun havde bestilt de forkerte. :) Så hun bestilte nogle nye, men så manglede hun et par andre prøver, som blev skrevet på i hånden. Men 7 glas fik vi fyldt op med blod. Og man må altså erkende, at laboranter er bedre til at tage blodprøver end læger. Hun stak rigtigt første gang.

Comments are closed.