Klokken 18 gik Kåre ud i køkkenet og udbrød: “Det sner!” Og sørme så, der lå vel et par centimeter sne og det dalede ned med store snefnug. Hvorfor havde vi ikke sådan et vejr i julen?

Nå jo, det er fordi det er møgubehageligt at køre i.

Jeg skulle ned i DGI-huset, hvor jeg havde meldt mig på et hold i bodytoning. Og det var ikke udpræget sjovt at køre. Og det var også lidt svært at finde ud af hvad der var afmærkede parkeringsbåse.

Da jeg så kom ind og vi kom igang, må jeg indrømme at fitnessdk og DGI-huset IKKE er enige om hvad bodytoning er. Så det er nok første og eneste gang jeg har været til bodytoning i DGI-huset. Der er simpelthen for meget hoppen for mine led.

Noget andet sjovt, er at fitnessdk i deres title reklamerer med at være “dit nye træningsalternativ i Aalborg, Århus og København.” Og det på samme side, som de efterlyser lokaler i Aalborg, fordi de to gamle ikke er med i kæden længere.

Da jeg kom ud, var alt sneen væk og det var bare et rent sjap. Øv. Men de lover frost om nogle dage, så jeg må hellere få dækket nogle planter til og få flyttet nogle andre ind.

Da jeg kom hjem, havde min dejlige mand lavet aftensmad til mig. Det var skønt. Og nu må vi hellere komme ud med Siri og så hjem og i seng. Og apropos senge, så har jeg købt en ny dyne, og tro mig, den er ALLE pengene værd. Man kan så argumentere for at 19 kroner ikke er så frygtelig mange penge, men den er altså meget god. Nok omkring 4 mm tyk, lige så det passer til vejret.

Så: Ud med hunden og i seng med Sort Tango og Kåre.

One Response to “”

  1. Dina Says:

    “Sort Tango & Kåre” … jeg vil ikke vide mere. :-)

    /Dina