Jeg forstår det ikke. Vi vidste, at det blev snestorm. Vi vidste, at der ville blive trafikproblemer. Men gæt om man på nuværende tidspunk kan få oplysninger om hvordan trafikken går?

Århus Sporveje er jo blevet en del af Midttrafik, men deres hjemmeside er så overbelastet, at man ikke kan få nogen som helst oplysninger. DR Østjyllands side virker nogenlunde, men når der er for meget trafik, så fjerner de nogle dele af siden: Netop trafikoplysningerne!

Så de tilgængelige oplysninger i øjeblikket: Politiet fraråder al udnødig udkørsel, for halvanden time siden kørte linjerne 8 og 12 og for fire timer siden kørte regionalbusserne ikke. Men hvordan ser verden ud nu? Altså bortset fra HVID!

Hvorfor er det, at de servere ikke er optimeret til at kunne klare en spidsbelastning? Det er jo der, der er mest brug for dem. Suk.

I går var det Kåres fødselsdag og vi skulle have været 9 til middag, men vi blev kun 4. Så der er MASSER af mad til i dag. Dina og Tomas har sovet på en madras inde i stuen og nu sidder Tomas og Kåre og snakker kryptologi, Dina læser og Siri ligger på gulvet. I ovnen står der en plade boller.

Faktisk er det ganske hyggeligt. :)

Comments are closed.