I torsdags var jeg så oppe på øjenafdelingen og få tjekket øjnene grundigt. Jeg havde desværre ret i, at mit synsfelt ikke er som det skal være. Jeg mangler noget øverst på venstre øje.

Men mit syn er noget kun nedsat. Ting jeg plejer at kunne se helt klart, var sløret for mig. F.eks. er det svært at se forskel på P og F når man ikke rigtigt kan se. Det samme gælder D, O, G og Q. Desværre er der ikke rigtig noget at gøre ved det.

Hun lavede en rigtig ond undersøgelse. Hun dryppede et eller andet i mine øjne og så udvidede pupillerne sig helt vildt. Man kan kun se verden som noget sløret noget. Jeg fik et stykke papir i hånden med en ny tid. Jeg kunne godt se at der var noget, ikke mere.

Ane Marie (øjenlægen) er ikke helt sikker på om det er stofskiftet eller gigten. Men vi satser på stofskiftet, så kan det nemlig være, at det går over.

Hendes bedste forslag var at jeg prøvede et par briller med +1. Det virker bare ikke. ØV. Men jeg fik en ny tid i starten af maj, så må vi se om ikke det er blevet bedre. Det håber jeg godt nok meget kraftigt. Det her er altså ikke sjovt.

Comments are closed.