Vi har været på tur i dag. Først ned på biblioteket, hvor vi ikke kunne få lavet lånerkort endnu, da vi ikke har fået vores nye sygesikringsbevis. Klart nok, men det havde vi altså ikke lige overvejet.

Mens vi var inde på biblioteket blev Siri på det nærmeste overfaldet af børn. De havde lige fået fri fra skole og det var meget sjovere at snakke med den store hund end at stå og vente på bussen. Gad vide om forældre ikke lærer deres børn, at man ikke går hen til en fremmed, bundet hund? Okay, jeg ved godt at jeg også kan finde på det, men jeg er voksen og har en smule erfaring med at læse hundes signaler.

På biblioteket fandt vi en brochure om afmærkede gåture i skoven lige ved byen. Blandt andet er der en gammel lergrav og det ser rigtig hyggeligt ud på billederne. Så vi gik en tur og så på sagerne. Siri synes det var trælst i starten, hun ville vist hellere sove. Men da vi så kom rigtigt ind i skoven livede hun op.

Vi fandt en rygrad med påsat hofte! Jeg antager at det var fra et rådyr, men jeg er ikke helt sikkert. Det er lidt makabert at gå stille og roligt i skoven og så pludselig se en rygrad ligge i skovbunden!

Nu skal vi have tømt traileren og så er det vist det for i dag.

Comments are closed.