Du kender sikkert godt det med en kat, der går hen over tastaturet og skriver hemmelige beskeder. I går blev der skrevet hemmelige beskeder på mit tastatur, men af et dyr som sjældent gør den slags. Nemlig et pindsvin.

Da vi gik aftentur med Siri sad der et pindsvin ved vestgavlen og da vi kom tilbage sad den der stadigvæk. Så jeg ville lige tjekke den. Den havde helt indsunkne øjne, et tegn på dehydrering, og det er jo meget sandsynligt med det vejr vi har.

Så jeg tog lille Prikke, som ikke var så lille endda, ind, for at give den noget vand med en engangssprøjte. Prikke rullede sig naturligvis sammen, men efter et par minutters stille snakken og vuggen i mit skød, kom der liv i hende igen.

Hun fik lidt at drikke, men egentlig tror jeg bare, at det var sammenrulningen, der havde fået hendes øjne til at se indsunkne ud.

Sådan et pindsvin er altså ualmindelig nuttet. Og da jeg så satte hende fra mig, tog hun en tur hen over skrivebord og tastatur. Hun blev sat ud foran igen, sammen med en tallerken vand og en lille håndfuld hundemad. Og efter et stykke tid var hun væk igen.

Men det er nu hyggeligt at have pindsvin i haven. Bare husk at de aldrig må få mælk!

Siri synes det var lidt spændende med sådan en prikkefætter indendørs, hun var MEGET nysgerrig.

Og igen: Hvor ville jeg dog gerne have haft et kamera!

Comments are closed.