Man skal ikke være bange for blod, når man har en hund som Siri. Når man ordner pels på hende, her om sommeren, så sidder der en hel del skovflåter i pelsen. Og det er ikke altid de er helt små. Og hvis de så har siddet lidt for længe, så er pelsen rundt om dem fyldt med blod og det bløder når man tager dem ud. Alt i alt ikke specielt lækkert. Men det følger med.

I lørdags var vi i Århus til fødselsdag og i går var det så min fødselsdag. Indtil klokken 18 fejrede vi det ved at sidde inde og brokke os over varmen. Men så kørte vi til Silkeborg.

Vi skulle lige finde en cache eller to. Faktisk blev det til syv. Vi spiste aftensmad ved slusen og det var dog den værste turistfælde. 35 kroner for en pita med kylling, og der var altså kun 40-50 gram kylling, resten var bare salatblade. Og 15 kroner for pommes frites, som var ovnbagte og der har maks. været 80 gram.

Vi gik nogle gode ture og en af cachene involverede en hel del vand (læs; en Gudenå) og så var Siri glad. Vi var først hjemme 0030. Men det var en hyggelig fødselsdag.

I dag har jeg fået taget blodprøve og så må vi se hvad Weeke siger på onsdag. Mit gæt er: “Det ser fint ud, vi fortsætter på 5 mg og så ses vi om 6-8 uger.”

Comments are closed.