Så sidder mor i Lisbon og vi har lige fundet en enkelt cache mere. Vi var en tur på Favrskov kommunes højeste punkt, 131 moh. Man kunne parkere i samme højde, så det var bare en lille tur på et par hundrede meter ud til en fantastisk udsigt. Forbrændingsanlægget i Lisbjerg var i hvert fald ganske synlig.

På vejen hjem plukkede jeg en stor buket kornblomster med en smule korn. Jeg kan altså godt lide kornblomster. Kornblomsten er i øvrigt Estlands nationalblomst og der var kornblomster i kirken til vores bryllup, i brudebuketten, i mit hår og på bordene til middagen.

I Louisiana har man vedtaget en lov, der forbyder synligt undertøj. Det kan give op til et halvt år i skyggen. Kritikere brokker sig over loven, som de mener er diskriminerende overfor sorte. Det er jo nemlig de sorte som går i hængerøvsbukser og derfor er loven ren racediskrimination! Suk.

I går var jeg på hospitalet igen igen, og nu er stofskiftet lige lavt nok. Så jeg går ned på 2,5 mg om dagen. Desværre er pillerne 5 mg, så de skal deles. Det bliver nu Kåres opgave, for de er ret små. Næste blodprøve om godt 4 uger og så bare en telefonkonsultation. Det er også meget nemmere.

Comments are closed.