Jeg er ikke verdens heldigste person. For 14 dage siden havde jeg et par galdestensanfald. Og det er ikke sjovt, skulle jeg hilse at sige.

Men i går morges klokken 5 vågnede jeg så med kraftige smerter i højre side. Vagtlægen sagde, at det var lumbago, men jeg troede ikke helt på ham. Klokken 8 ringede jeg til min egen læge, som gerne ville se mig med det samme. Nyresten. Så jeg fik et skud morfin og blev sendt hjem i seng.

Det virkede bare kun en halv times tid, så til middag blev jeg indlagt i Randers. Her fik jeg taget nogle blodprøver, som viste at der ikke var noget der sad fast, så jeg fik noget mere smertestillende og fik lov til at tage hjem igen klokken 22. Jeg fik et par piller med mig hjem.

Nu har jeg så læst lidt op på det medicin jeg har fået. Morfinen og de piller jeg har fået med hjem kan give fosterskader. Og det jeg fik på hospitalet er noget som jeg ofte før har fået, men som jeg ikke tager i øjeblikket, da det kan give misdannelser i barnets hjerte og det øger risikoen for spontan abort. Og jeg spurgte endda direkte om der var diclofenackalium i den pille. Det fik jeg at vide, at der ikke var.

Men på den anden side, så er de smerter så stærke, at panodil rækker som en skrædder i helvede. Og panodil er det eneste jeg må tage. Det er altså ikke sjovt. Men det går over igen.

One Response to “”

  1. Fr.Møller Says:

    Jamen altså – tillykke :-). Og nej, du kender mig ikke. Men jeg kan huske dig – og ikke mindst din hund – fra usenet, hvor jeg i perioder har læst med.