6 år. Så lang tid har jeg været gift med Kåre nu. Det er sådan lidt vildt at tænke på, men også ganske rart. :) Jeg er jo glad for fyren.

Dagen blev fejret med en gåtur ved Gudenåen ude ved Hjermind Skov. Vi lå lidt og dasede på en af handicapfiskepladserne. Aftensmaden bestod af rugbrød og derefter så vi et par afsnit M*A*S*H og så ud med Siri og i seng. Ikke sådan det mest oplagte romantiske, men jeg har stadigvæk noget kvalme og det gør stadig ondt ved min nyre, så det var begrænset hvad jeg havde lyst til og kunne overskue.

Jeg må vist hellere få ringet til en læge i morgen med den nyre. Normalt skal sådan noget ikke gøre ondt mere end et døgns tid. Og hvis man så bare kunne tage noget ordentligt smertestillende, i stedet for de panodiler!

Vi har fået plantet jordbær og hindbær nu, så det bliver spændende at se hvad de bliver til, til næste år. Et bud vil være jordbær og hindbær.

Og i øvrigt synes jeg det er alt, ALT for varmt. Sådan lige omkring de 20-22 grader er passende. Det her er bare trælst. Og jeg skulle hilse fra Siri og sige, at hun er helt enig med mig!

Comments are closed.