En noget anderledes dag. Min mormor er ret syg og ligger på hospitalet i Thisted. Og der er ikke nogen der ved om det går den ene eller den anden vej, så vi kørte op for at besøge hende.

Det er altså en lang tur til Thisted, men på vejen så jeg enten en lækat eller en brud. På grund af halens farve og dyrets størrelse, er jeg mest tilbøjelig til at tro, at det var en brud, men jeg er ikke helt sikker. Dem ser man ellers ikke så tit, og desværre oftest liggende lettere flade i vejkanten. Men den her var nu helt levende.

Vi var på hospitalet en times tid og gik så en tur i Thisted. Bl.a. ned forbi der hvor min farmor boede indtil hun døde i 1988. Vi så også den “nye” havn. Det så rigtig godt ud, men det bliver nok pænere endnu, når der kommer vand i vandkunsten.

På vejen hjem kørte vi over Hanklit. Hanklit er en 61 meter høj molersformation på Nordmors og det er nu et rigtig kønt sted. Specielt når solen skinner, som den gjorde i dag. Så snart jeg åbnede bildøren kunne jeg lugte saltvandet. :) Vi var på toppen og gik en tur ved vandet, men jeg fandt kun et skallet kvart søpindsvin!

Så snart vi kom ind i bilen og begyndte at køre, blev vi begge overmandet af en voldsom træthed. Så træt bliver man kun af en lang gåtur i blæsevejr ved stranden eller af at være i svømmehallen.

Nu er klokken maaaange, så vi vil ud med Siri og så på hovedet i seng.

Comments are closed.