Fredag aften afleverede vi Siri, der hvor vi købte hende i sin tid. Vi var nemlig til bryllup i går, så hun skulle passes. Nu er vi så hjemme, men vi kan først hente Siri engang i aften. Og hvor er her dog tomt uden det dejlige kræ.

Normalt bruger hun alligevel det meste af tiden på at ligge ud i indkørslen, men bare det at hun engang i mellem lige kommer ind og tjekker om alt nu er i orden er altså hyggeligt. Og det mangler bare i dag.

Ganske vist har jeg fjernet hundehår fra min nysmurte bolle og der var da også hårkugler i det tøj jeg lige har taget ud af vaskemaskinen, men det er altså ikke det samme.

Jeg glæder mig til at min lille tøs kommer hjem igen. Og bare tanken om at jeg skal undvære hende fra tirsdag til lørdag i næste uge, er da slet ikke til at holde ud at tænke på!

Men det var nu et godt bryllup. Hyggelige mennesker og god mad, hvad mere kan man forlange? Bruden var helt i rødt og hun så knaldgodt ud. Vielsen foregik på en badebro lige ud til Kattegat og solen tittede frem i ny og næ. Maden var thailandsk og var virkelig værd at sætte tænderne i. Godt de havde opfordret til at tage mange gange og ikke bare nøjes med de obligatoriske to ture til buffeten.

Hvis du skal holde en lidt utraditionel fest, så var det thai-mad altså ikke dårligt. De kommer og laver det hele fra bunden på stedet og grøntsagerne er altså IKKE fra dåse. De hedder Thai House Catering og holder til i Kolding, men kommer i hele landet.

Og så er der studiestart i morgen. Man er lidt nervøs…

One Response to “”

  1. Lone Says:

    Hej :)

    Dejligt at du synes det var et godt bryllup!

    Du må have en rigtig god studiestart i morgen!