Stakkels Siri. Siri er en stor godmodig hund, som altid er i snor og som aldrig kunne gøre nogen eller noget fortræd. Småfuglene i haven sidder trygt på jorden og spiser en halv meter fra hende.

Men i dag blev Siri overfaldet.

Vi kommer gående på en mark og pludselig, fra den anden side af vejen, kommer en stor labrador-blanding ud fra en have og strøg direkte i halsen på Siri. Siri logrede bare lidt og til sidst faldt den anden hund da også ned. Ejeren kom løbende efter den med en kost i hånden, klar til at slå sin hund med den. Det var ikke første gang – den var altid aggresiv når der kom store hunde forbi og den reagerede ikke på at man kaldte på den.

Men Siris snude er mere rød end sort nu og den skulle da også renses godt og grundigt. Den har også fået bidt hul et andet sted på Siris hals/hoved, men vi kan simpelthen ikke finde stedet. Det var også noget nemmere, hvis hun var korthåret og hvid. Eller hvis hun bare var en smule ømskindet, men jeg kan røre ved, vaske og rense såret alt det jeg gider, hun sidder bare tålmodigt og venter.

Så hvordan pokker folk tør have en så aggressiv hund gående løs i en have ud mod en offentlig vej, det fatter jeg altså ikke. Hegn dog haven ind eller sørg for at hunden er i snor!

Comments are closed.