Den sidste måneds tid har været indbringende. Og her tænker jeg ikke på julen, men på alle de hyggelige gevinster der er kommet med posten.

Først vandt jeg parfumen KenzoAmour i berlingske.dks julekonkurrence. De havde skrevet en julekalender, hvor der hver dag var gemt et citat fra en film, en sang, en bog eller andet i den retning. Og sådan noget er jo sjovt.

Så gik der ca. 14 dage, og sørme om jeg ikke vandt i samme konkurrence en gang mere. Denne gang vandt jeg en 20 års deluxe-udgave af U2’s ”The Joshua Tree”.

3. januar kunne jeg så læse på berlingske.dk, at jeg havde vundet IGEN! Jeg mener 24 afsnit og jeg vinder de tre af dem. Så nu bliver jeg snart den heldige ejer af en bog om moderne dansk møbeldesign og Radiserne.

I dag lå der så et brev fra Spar Salling. Hvad vil de mig, tænkte jeg, og åbnede kuverten, hvorefter der lå bolsjer1 over halvdelen af køkkenbordet. Der var også en masse brochurer og en pengekat. Og nederst lå der et gavekort på 400 kroner til Jensens Bøfhus. Og så med min galdeblære! Men så har vi da noget at se frem til, når engang den er blevet fjernet.

Så I kan nok se at det har været en indbringende måned. Og hvis der er nogen der vil købe en parfume, en CD-pakke eller en bog om moderne dansk møbeldesign, så byd bare. :)

1/ I følge Dansk Sprognævn, så er det den eneste måde man kan stave sådan nogle på! Men en Google Fight viser at der er 46.300 resultater for blosjer og 84.300 for bolcher. Så jeg er nok ikke den eneste der synes det ser forkert ud.

3 Responses to “”

 1. JGNI Says:

  Nu vil jeg jo ikke være pedantisk meeeen…..

  > Men en Google Fight viser at der er 46.300 resultater for blosjer og 84.300 for bolcher.

  Når man skriver om sproget og staver forkert, så ER det sjovt :)

  Jeg vil gerne købe den der U2-pakke af dig. Kan vi mailes ved om det? :)

 2. JGNI Says:

  …og tillykke med alle præmierne :)

 3. Trine Says:

  Jeg aner ikke hvad den er værd, så bare sig hvad du vil give, så finder vi ud af at få den til Århus på en eller anden måde. Om ikke andet kan der sikkert laves en afhentningsaftale på Statsbiblioteket.