Bare hvis der var nogen der havde lyst til at se My. Det øverste billede er ansigtet og højre hånd, det nederste billede er Mys fødder, som hygger sig med at spille harpe over mine ribben. Man kan se målestoksforhold i højre side.


2 Responses to “”

 1. Birgit Says:

  Hej hej Trine
  Jeg så dig lige inde på Birthes side og prøvede liige at SE hvem du er:)Tænk… jeg har set dig et andet sted for længe siden. Det var noget med bryllup, kan jeg huske og så noget med din sygdom.
  Så ER det bare at jeg sådan glæder mig over at se at der er en lille MY på vej.
  Hjertelig tillykke fra mig:) Jeg har ingen blog. Kan være jeg skriver lille mail en dag( lige nu er helbred ikke så godt, men bedres nok om et stykke tid).Det er godt nok et fint billede af MY, sådan med den lille hånd-og så tydeligt den ligger der og “hygger sig” i sin lune rede:)
  Hilsen Birgit

 2. Trine Says:

  Tak for hilsenen. Det er nok min “almindelige” hjemmeside du har set: http://www.trinekc.dk. Der er i hvert fald billeder fra vores bryllup og et stort afsnit om forhøjet stofskifte. (Og så er det lige jeg får dårlig samvittighed, for det burde virkelig blive opdateret!)

  Vi er også ret spændte på at møde My, sådan i den virkelige verden. Der er i hvert fald liv og glade dage derinde i tiden. I går til fødselsforberedelse ville den i hvert fald gerne hoppe med, når jeg hoppede! Og i går aftes havde den hikke. :) Men nu er der jo heller ikke så længe til. Sådan omkring 5 uger…

  Godt det er med babyer ligesom med julen – de kommer uanset om vi er klar eller ej.