Jeg kan ikke forestille mig at jeg er den eneste, som har lyst til at gøre meget onde ting ved 123hjemmeside.dk. Eller den der har fundet på at gøre det muligt at have baggrundsmusik på hjemmesider generelt! Hvorfor gør man sådan noget?

Generelt synes jeg at 123hjemmeside.dk er en frygtelig løsning. Det er grimt, der er musik, som man ikke kan slå fra som besøgende og det er møgdyrt. Jeg mener, 129 kroner pr. kvartal? Man kan godt nok få meget hosting og hjemmesideskabeloner for den pris. one.com tager 11,25 om måneden, surftown.dk tager 23,75 om måneden, mono.net tager 14 kroner om måneden, webbyen.dk tager 9 kroner om måneden, så det er ikke fordi der mangler alternativer. Så hvorfor vælger folk 123hjemmeside.dk, når de skal lave deres første hjemmeside? Jeg forstår det ikke.

Og hvis der er nogen der lige kender den rette add-on til at fjerne alt musik fra hjemmesider, så vil jeg gerne have et link!

12 Responses to “”

 1. Anonymous Says:

  Jeg har altså ingen irriterende musik i mine højtalere hverken når jeg åbner siden med Mozilla eller EI. Og jeg sad ellers lige og hørte musik … på en hjemmeside ;-)
  Men jeg er enig i at enhver hjemmesidedesigner med respekt for sig selv, (som synes at musik høre hjemme på hans side), bør give brugeren selv muligheden for at slå musikken fra.

  Dina

 2. Trine Says:

  Deres hovedside har heller ikke noget musik, men de fleste sider lavet med 123hjemmeside.dk har. Tag bare dem her:
  http://www.123hjemmeside.dk/bittensmalerier
  http://www.123hjemmeside.dk/dorit
  http://www.123hjemmeside.dk/kj-webgalleri
  http://www.123hjemmeside.dk/kunstnergruppen-genesis
  http://www.123hjemmeside.dk/paintart

 3. Dina Says:

  Desuden har jeg en meget bedere host… DIG!
  Din server er super hyggelig og passer rigtig godt på min lille hjemmeside. Og prisen… he he den er vist rimelig konkurencedygtig tør jeg nok sige ;-)

  Faktisk er jeg selv ved at lege med css, så min hjemmesides læsere selv kan vælge om de vil se siden i neutrale uforstyrende farver, eller i KHAPOOW-storblomstrede gule og grønne farver. Men om ikke andet, så er jeg fan at at give brugerne valg og ikke mindst fravalg… Anyway. Stylesheet-legen skulle gerne være at se fra i morgen.
  Dina

 4. Trine Says:

  Ha. Det er bare fordi du slet ikke opdagede at der var 10 timers nedetid i nat. Kåre var kommet til at lukke ned for den forkerte server. :)

  Og jeg er meget glad for at kunne få lov til at fravælge store og meget, meget farvede blomster. ;)

 5. Dinapigen Says:

  Jeg synes nu musikken er fin nok. Det er jo et valg, lige som jeg har valgt at male mine vægge derhjemme gule og ligesom jeg kan finde på at udsætte mine gæster for at høre jazz når de er på besøg. Det er vel det hjem handler om: at gøre ting hjemlige eller at sende et signal om hvad der for en selv er hyggeligt eller sejt, eller cool eller ungt eller???

  Jeg vil dog sige at jeg nok også ville slukke for min jazz hvis folk i mit hjem følte at det var helt forfærdeligt, og DER kan man så sige at den mulighed jo ikke er der på hjemmesiden. Omvendt er lyserød heller ikke min ynglingsbaggrundsfarve, selv om det er Bittens. (http://www.123hjemmeside.dk/bittensmalerier)
  men en hjemmeside er hvad den er en personligt præget side hvor man viser hvad man selv har lyst til… (i farver lyd osv)

 6. Trine Says:

  Du er også så forstående. :)

 7. Kåre Fiedler Says:

  Tjah.

  Nu bruger jeg ofte min computer til at høre det jeg nu ønsker at høre. Hvis jeg mens jeg lytter til musik på min computer kommer ind på en hjemmeside med lyd er min reaktion oftest at lukke siden øjeblikkeligt, den forstyrrer jo det jeg lytter til. Med mindre det er en side jeg decideret skal bruge, så forsøger jeg ikke engang om det kan slås fra. Jeg lukker den bare.

  Hvis man har lyst til at lave en mulighed for at jeg kan slå det _til_, så er det selvfølgelig helt i orden. Men hjemmesider med baggrundsmusik som standard er direkte på min dødsliste.

  Siden er naturligvis også automatisk dømt til døden på offentlige steder og på arbejdet.

  Det skal ikke forhindre folk i at gøre det, det er jo op til dem. Men jeg ved jeg ikke er ene om den reaktion. Så man skal være klar over at man har valgt en bestemt gruppe af pedantiske bitre mennesker fra på forhånd, hvis man bruger baggrundsmusik. Men det kan måske være en grund i sig selv til at vælge det…

 8. Dina Says:

  Bliver mænd mere bitre med alderen eller lyder de bare sådan ;-P

  Men ok. Point taken, det er generende hvis man sidder på arbejdet, eller hører musik. Men den slags hjemmesider der vælger at have lyd på, er ofte i en kategori man alligevel ikke søger efter i arbejdstiden. no?

  aheeem med mindre altså lige man sidder på sit arbejde og læser Trines blog og følger linksene, meeeen så er man vist selv ude om det ;-)

 9. Kåre Fiedler Says:

  FireFox add-on: Stop autoplay!
  (Læg mærke til linket :-))

 10. Kåre Fiedler Says:

  Ikke på arbejdet, måske.
  Men til gengæld nok meget tiltænkt steder som biblioteker, og i særdeleshed tiltænkt folk der nok godt kan lide musik – og derfor selv har noget kørende.

  Mænd bliver forøvrigt ikke bitre med alderen, de bliver ældre efterhånden som de bliver mere bitre. Hvis man kunne placere mænd i et miljø hvor de ikke havde noget at blive bitre over ville de leve evigt!

  Således er det et eksempel på at naturen indretter sig genialt efter omstændighederne. Hvis mænd levede evigt ville der jo blive overbefolkning hvis de gik rundt og reproducerede! Men det er jo løst helt genialt ved at reproduktion kræver kvinder og medfører børn, som klart er i modstrid med et miljø hvor de ikke har noget at blive bitre over… :-)

 11. Jan G. Laursen Says:

  Sikke I går i selvsving her :)

 12. Dinapigen Says:

  He he,
  Sikke klog jeg er blevet (altså på mænd (og verden)) i dag.

  Og jeg som bare gik og troede at det var mig der var skyld i at Tomas lige frem *dyrker* at være bitter. Nu ved jeg at det er samfundets skyld!

  Tænk sig: Ingen behov for 1-børns regler her… nææ nej så længe vi kan opretholde en verden der gør mænd bitre og kvinder, så afhængige af deres mænd at de typisk lige nyder i gennemsnit 6 år ekstra efter deres mænd er faldet bort, men derefter også dør, så opretholdes der jo en smuk orden hvor overbefolkning undgås.. Sikke verden dog er smart!