Gaaaab

En dejlig afslappende dag. Det eneste vi skulle nå var at gå ned til lægen og få taget en blodprøve af mig inden mandagens nyreskanning. Ud over det har vi skiftet sengetøj et par gange. Først gylpede hun springvand ud gennem både næse og mund og bagefter tissede hun gennem bleen. Coops mindste bleer er altså lige store nok til hende endnu.


Det kan godt være, at han ikke har bryster, men han er nu god nok, ham far.

I morgen skal vi til Randers for at få set på hendes højre hofte, som vist nok sagde en blød kliklyd, når man skubbede ned på den. Hvis ortopædkirurgerne er enige skal hun ultralydskannes og hvis den så viser hofteskred kan det være at hun skal have skinne på de næste 12 uger. Men det er meget lidt sandsynligt. Som de også har sagt med hendes stofskifte, så går de med livrem og seler. Så hun får mødt nogle læger tidligt i sit liv.


Det er hårdt at være baby. Man bliver SÅ træt af at spise.

Nu ligger hun inde i vuggen og sover, Siri ligger udenfor og jeg er ved at være godt træt, selvom jeg sov i eftermiddags. Så det kan være vi skal stoppe den bette i en barnevogn, give hunden en snor på og komme ud på en aftenstur og så hjem i seng!

Comments are closed.