Kuglegrill

Så! Nu har vi også en kuglegrill. Den billigste fra Fakta og det er godt nok også noget ringe blik. Man skal i hvert fald passe på at man ikke skærer sig på luftindtaget. Men den virker. I hvert fald fik vi en glimrende skinkeculotte fra den i går. Og kullene gik også ud ved at lukke luftindtaget. Så helt elendig er den ikke.


Det ser da meget tilforladeligt ud, ikke?

Ellers gik dagen i går i haven. Der skulle luges lidt, spredes kompost og sættes kartofler. Jeg har simpelthen forspiret de kartofler helt perfekt, jorden er lun og luftig og iblandet god kompost. Så der bliver masser af gode kartofler til os.


Ren hygge

Siri har fået det meget bedre. Hun får nogle smertestillende piller og de har helt sikkert hjulpet. Nu opfører hun sig som den gode, gamle Siri. Vi håber virkelig at hun undgår at få problemer med nervebanerne og at pillerne kan holde hende smertedækket uden for mange bivirkninger. Men lige nu er hun glad.

Comments are closed.