Kamera

ØV! Vores kamera er gået i stykker. Det kan det simpelthen ikke være bekendt. Når man forsøger at tænde kameraet går linsen halvt ud og bliver siddende i den position. Hvis man prøver at slukke kameraet igen, går linsen ind og halvt ud igen. Den eneste måde vi har fundet at få linsen ind på, er at trykke på knappen for at se billeder. På den måde går linsen ind og man kan slukke kameraet.

Så nu skal det sendes ind til forhandleren og så må vi se hvad de kan gøre. Det er da ikke til at leve uden et kamera!

2 Responses to “Kamera”

  1. Eli Says:

    SURT!!!
    Det er da ellers ikke ret gammelt – eller?

  2. Trine Says:

    Nej, det er købt 22. december 07. Så heldigvis burde der ikke være problemer med at få det repareret eller at få et nyt. Jeg håber bare de skynder sig. Det er så trælst ikke at have noget kamera. Alt går jo så hurtigt med en baby på den alder.

    Desværre står der ikke andet på sælgerens RMA-side end at de har modtaget kameraet. Men du kan tro jeg følger godt med.