Varmt!

Der sker ikke så meget.

Natten til fredag oplevede vi for første gang en unge, der ikke gad sove. Klokken 4 fik hun noget at spise og så skulle der ellers bare ske noget. Møgunge!

Fredag var vi til min mormors 85 års fødselsdag i Thisted. Det var så hyggeligt at se alle de gamle mennesker være så glade for at få lov til at sidde med Ellen. Og Ellen opførte sig heldigvis eksemplarisk.


Fire generationer samlet.

I går var vi til min fætters børns 18 års fødselsdage. Heldigvis bor de lige på den anden side af Randers, så der var ikke så lang en køretur som til Thisted. For det var da godt nok varmt… Men en rigtig hyggelig dag med næsten hele familien samlet – vi savnede dig, Pia. Og Ellen blev endnu engang godt forkælet. Hun fik både et legetæppe, sengetøj, en spencernederdel og to par yndige trusser med flæser – hvis nu nederdelen skulle blæse op. :)

I dag skal jeg vist i haven og have sat nogle porrer ud. Nu er vejret vist ved at nærme sig noget hvor man tør plante noget i haven igen. Hvis jeg ellers kan få lov for Ellen. Hun er godt nok noget af de mest opmærksomhedskrævende i dag.

Comments are closed.