Vibeke Mannicke er altså bindegal

Hvis jeg kommer som patient til en kvindelig indhyllet læge og skal have en gynækologisk undersøgelse med al den seksualitet, mit underliv måtte emme af, så ville jeg føle mig betydeligt mere intimideret af hende end af en mandlig læge.

Vibeke Mannicke, Politiken

Hun mener ikke, at man kan føle sig sikker på at en læge med tørklæde vil yde kristne eller kvinder den optimale hjælp i alle situationer.

“Al den seksualitet, mit underliv måtte emme af”! Den lader vi lige stå for sig selv.

Og så ville jeg godt nok være fornærmet, hvis jeg var en muslimsk læge. Tænk at blive mistænkeliggjort i den grad, bare fordi jeg var muslim. I Vibeke Mannickes verden er der vist kun en person der duer, nemlig Vibeke Mannicke.

Hvordan er der nogen der kan tage den kvinde seriøst? Jeg forstår det simpelthen ikke.

One Response to “Vibeke Mannicke er altså bindegal”

  1. Anita Thomhave Simonsen Says:

    ja det er også min mening….dejligt lige at læse at der er flere der synes hun er uforskammet