Barnedåb

Det går stille og roligt i Ulstrup. Vi har fået sat georginerne i jorden og jeg kan se at blåmejserne har bygget rede INDEN i gadelygten. Det må da være ubehageligt om natten.

I går eftermiddags var præsten på besøg. Vi skulle lige have planlagt en barnedåb. Så Ellen skal døbes 22. juni klokken 10.15 her i Ulstrupbro Kirke. Lillesøster Ane skal bære Ellen og så må vi se om hun vil opføre sig fornuftigt. Det er ikke sikkert, når hun nu skal tidligt op. :)

I går aftes så vi Indiana Jones and the Last Crusade. Kåre går nemlig vist og glæder sig lidt til på fredag hvor han skal ind og se Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull sammen med alle kollegaerne. Mig og Ellen bliver bare hjemme og venter til den kommer på DVD.


Vores to piger er gode venner.

One Response to “Barnedåb”

  1. Toke Eskildsen Says:

    Hvorfor vente? http://www.biobooking.dk/mxcms.aspx?itemId=24&movieId=500441