Baby sælges

Nej, det er ikke Ellen der er til salg. Men vi overvejede det lidt i går aftes og da der ikke var nogen relevant kategori på dba.dk ville vi sætte hende til salg på eBay. Der er alligevel så meget underligt.

I dag læser jeg så på tv2.dk og politiken.dk, at et tysk forældrepar har fået frataget forældremyndigheden over deres 7 måneder gamle barn – fordi de havde sat det til salg på eBay til 1 euro. Teksten lød: “Min næsten nyfødte baby er til salg – den skriger for meget. Det er en drengebaby – næsten 70 cm lang.”

Og så fik vi vist for alvor slået fast at de tyske myndigheder virkelig ikke ejer for 5 øres humoristisk sans!


Ellen, 9 uger – nu er hun begyndt at savle, så der er sat gang i en større produktion af savlesmække

For ikke længe siden blev tre drenge på 10-12 år sat til salg på dba.dk. Overskriften lød: “Dovne hvalpe sælges”. Der stod i teksten, at de var i lømmelalderen og havde brug for en fast og kyndig opdragelse og at de i øvrigt var vaccinerede og vant til heste og katte. Den annonce blev godt nok også fjernet, men i det mindste ikke med tvangsanbringelser til følge.


TV2, Ville sælge baby på eBay for 7,5, 25. maj 2008
Politiken, Forældre satte baby til salg på nettet, 25. maj 2008

Comments are closed.