Umm

Så er det ved at være den tid på året igen. Den tid, hvor man bare går ud i haven og graver kartoflerne til aftensmaden op. Ikke dårligt, heller ikke selvom kartoflerne har fået skurv. Aftensmaden i dag stod på rødlaksefileter med nye kartofler, gulerødder og sommerspidskål med hollandaisesovs. Umm…


Ellen har prøvet at sidde i en høj stol. Det var sjovt.

Ellen er vist lidt syg i dag. Hun er varm, pjevset og fylder bleen lige så snart den er blevet skiftet. Og så kastede hun godt og grundigt op ud over stakkels farmand. Men mon ikke bare det er vaccinationen fra i forgårs? Jeg garanterer i hvert fald for at der ikke er nogen der skal klappe mig bagi! Jeg fik nemlig en stivkrampevaccination ved samme lejlighed – og endte med at bløde godt og grundigt ud over gulvet. Men så kan han bare lære at ramme ved siden af blodårerne. :)


Aftenhimlen set fra Bølmesbakke – et dejligt hedeområde sydvest for Ulstrup.

Og som jeg har skrevet før, så er jeg stor fan af klunsning. I dag var Kåre på genbrugspladsen med en masse pap og papir. Og med hjem havde han: En Flymo1! Så ikke mere håndskubber her, nu er det bare at sætte maskinen i stikkontakten. Dejligt.

Så hvis I må det, der hvor I bor, så husk at sætte jeres brugbare affald hvor andre kan have gavn af det.


1/ Altså en græsslåmaskine

One Response to “Umm”

 1. Anonymous Says:

  oO(bedre sent end aldrig)

  Hey Trine K :P

  Tillykke med familieforøgelsen, og dåben af lillen :)

  kram fra
  Sarah