Nu med webshop

Så gik det hele op i en højere enhed og mine forældre har åbnet en webshop. Det vil sige: Min far har besluttet at åbne en webshop og jeg har sørget for resten. Og jeg synes nu egentlig resultatet er okay.


En lille skotte – han mangler bare sækkepiben.

Det værste er alle billederne. Men heldigvis er det lillesøster der bor hjemme, så det er hendes job. :) For der er altså ret mange Gjøltrolde!


En af mine favoritter. Hun er så sød med det lange hår.

Men Scannets webshopsystem kan ikke klare vores prissætning. Det er lidt trælst. Vores fragtpriser afhænger af vægten, og følger PostDanmarks priser. Og man kan give en fast rabat ved køb over et bestemt beløb, enten et fast beløb eller en procentsats. Men vi vil gerne sende fragtfrit ved køb over 500 kroner, men det kan vi ikke får systemet til at gøre automatisk, fordi fragtpriserne afhænger af vægten. Suk.

Comments are closed.