Sommerferie: Lørdag

Så skulle der findes caches! Vi var omkring Janum Kjøt, Jyllands største vandreblok. Her har vi godt nok været før, men dengang lå der jo ikke en cache. :) Nu håber vi så bare at andre geocachere finder Janum Bikjøt og giver os koordinaterne. Den har vi nemlig ikke kunnet finde.


Kåre og Ellen på Janum Kjøt.

Fra Janum kørte vi til Årup, hvor Kåre ledte længe efter en cache. Da vi kom hjem i sommerhuset igen, fandt vi ud af at den var blevet flyttet samme dag. ØV.

Og så til Brovst for at proviantere og finde dagens sidste cache. Den lå pænt ved Bratskov, en gammel herregård som kan dateres helt tilbage til 1317. I dag bliver den brugt af Jammerbugt Kommune som turistbureau, koncertsted og udstillings- og mødelokaler. Om sommeren er der levendegørelse.

Comments are closed.