Sommerferie: Søndag

Søndag var vi ude at tjekke at vores egen cache ved Bratbjerg Søerne havde det godt. Det havde den. Der havde både været tjekkiske, tyske og hollandske besøgende ud over de danske. Bratbjerg Søerne er et besøg værd. Der er et stort, dejligt hus, hvor man kan tænde op i pejsen, grille og vaske op og så er der en fantastisk udsigt over den store sø.


Den største af de to Bratbjerg Søer.

Om eftermiddagen var vi ude at rekognoscere i klitplantagen nord for sommerhuset. Der skal vist ligge en cache. Der var et fantastisk flot lys ud over heden.


Heden i modlys.

Aftenturen gik til stranden. Der var rigtig mange mennesker, fordi det var lige omkring solnedgang. Siri synes det var dejligt og mine tæer nød det også. Kåre og Ellen holdt sig på det tørre. Sjovt, i øvrigt, med dem der kører ned for at holde i deres bil og se på solnedgangen!


En pige og sin hund i solnedgangens skær.

Comments are closed.