Sommerferie: Torsdag

Bratskov
Herregården Bratskov

Om torsdagen er der levendegørelse på Bratskov. Men det er aaaalt for tidligt, fra klokken 10 til 1230. Så det nåede vi ikke. Men vi så den omrejsende udstilling Smagen af Kunsthåndværk, med smagsprøver af lokale produkter og fremvisning af kunsthåndværk.

Ellen på cachetur
Ellen på cachetur ved jættestuerne på Søbakke.

Derfra kørte vi til Fjerritslev, hvor vi ledte efter en svær mystery. Det lykkedes da heller ikke.

Lyngmøllen
Lyngmøllen ud mod Grønnestrand.

Og så kørte vi atter mod Svinkløv, for at finde de sidste fire af de nye caches. Vi fandt dem alle sammen og så nogle flotte steder. I Telefondalen blev Kåre bidt af et eller andet, som gjorde ondt en hel uge efter – kunne det have været en hugorm?

Panorama fra Svinkløv
Sådan ser det ud omkring Svinkløv Badehotel.

Træningen skal passes
Selvom man er på ferie skal træningen passes. Godt man har en træningspartner.

Om aftenen var vi en god tur ud over heden for at placere en lille cache. Der var en rigtig flot solnedgang og masser af enebær. Jeg tog en god håndfuld med hjem, de skal bruges på grillen på et eller andet tidspunkt.

Solnedgang over heden
Solnedgang over heden.

Comments are closed.