Things I overheard while talking to myself – Alan Alda

Senest læste bog er “Things I overheard while talking to myself” skrevet af Alan Alda. Alan Alda er i Danmark bedst kendt for rollen som Hawkeye (Benjamin Franklin) Pierce i M*A*S*H, men han har spillet mange andre roller, både på film og på teateret. I USA er han også kendt for at have været vært på Scientific American Frontiers og for en generel interesse i videnskab. Han er også politisk interesseret og kæmper bl.a. for ligestilling.

“Things I overheard while talking to myself” er Alan Aldas anden selvbiograf, den første hedder “Never have your dog stuffed”. “Things I overheard while talking to myself” er skrevet på baggrund af taler Alan Alda har holdt ved forskellige lejligheder og i bogen bruger han uddrag fra talerne til at beskrive de tanker han har gjort sig i forbindelse med at skrive disse taler.

Alan Alda har helt klart humor og forstår at holde sin læser fanget. Han skriver i et levende sprog og har nogle interessante tilgangsvinkler til mange ting. Jeg kom da i hvert fald til at tænke lidt over nogle ting.

Bogen er udgivet af Random House i 2007. Den kan bestilles hjem gennem bibliotek.dk fra Den Danske Filminstituts bibliotek – det eneste bibliotek i Danmark der har bogen.

Comments are closed.