Klapvogne

Så har vi været i Århus. Sikke da et mareridt. Vi skulle have en ammestol og en klapvogn.

I sidste weekend var vi til barnedåb hos Ellens kusine og de havde en stol der var rigtig god at amme i. IKEA har en nogenlunde magen til, så den ville vi lige se på. Den var elendig. Men ved siden af stod en rigtig god stol. En rigtig, rigtig god stol. Den kostede 1399 og så meget ville vi ikke rigtig give, uden at det var tænkt ind i en større plan.

Men så var vi heldige. Nede i rodebutikken stod der en uden betræk og med uoriginale ben. Betrækket kan købes ved siden af og vi sætter bare nogle andre ben på. Den fik vi til 250 kroner. :)

Så var det klapvognens tur. Vi var i Baby-Vest og i Baby-Sam. Baby-Sam i Århus sætter jeg ikke mine ben i igen. De havde ikke styr på en skid. Nogle steder var der ingen priser, andre steder var der forkerte priser, en kunde fik at vide, at ham der modtog reklamationer ikke var på arbejde, så han måtte komme igen en anden dag – med en tvillingeklapvogn, en ekspedient stod bare og så forvirret ud, og når folk henvendte sig til ham, sagde han at man måtte spørge en anden, for det vidste han ikke. Ikke at der er noget galt i det, men fire kunder i træk?

Nå, tilbage til klapvognen. Vi skal have noget relativt solidt, den skal jo med på geocaching og der er ikke altid asfalteret der hvor cachene er. Vi skal have noget der kan være i bilen. Vi skal have noget jeg kan få i bilen. Vi skal have noget hvor Ellen kan ligge ned. Sjovt nok kostede alle klapvognene præcist det samme hos Baby-Vest og hos Baby-Sam. Selv dem der var på tilbud.

Den eneste klapvogn der nogenlunde opfyldte vores krav til en nogenlunde pris kunne praktisk talt ikke klappes sammen. Så vi har ikke fået fat i en klapvogn i dag.

Gode råd og ideer modtages hjertens gerne.

One Response to “Klapvogne”

  1. Toke Eskildsen Says:

    Hvis ikke lige det var for det med at ligge ned, ville jeg pege på den vi valgte: En Brio klapvogn http://ekot.dk/dagbog/pic/2003-01/20030117_1706_2.html

    Jeg kan godt huske eftersøgningen, da vi skulle have klapvogn i sin tid (dvs. for 5½ år siden). Dengang var der næsten kun kampvognsmodeller, der sikkert er glimrende hvis man har for vane at lade klapvognen trille ned af Møns klint eller kører rally med de andre småbørnsforældre.