tgt.dk og deres vilkår

Så har JP/Politikens Hus A/S lavet et site, Snapshot, hvor man kan uploade alle sine feriebilleder og skrive blog fra ferien. På den måde kan ens venner og familie følge med i hvad man laver. Umiddelbart en god ide.

Jeg har ikke brug for deres service, min internetudbyder/host stiller alt det til rådighed jeg har brug for, men jeg gik alligevel ind og så hvad de kunne tilbyde. Og nørd som jeg vist er, læste jeg naturligvis deres vilkår og betingelser. Og hvad jeg kan sige: Jeg kommer ikke til at bruge dem! Det er præcist som jeg skrev for noget tid siden om deres andet site, Navlestreng.

Alt hvad man skriver, uploader osv. tilhører JP/Politikens Hus A/S. De må bruge det til lige præcist det de har lyst til. De må bringe det i avisen eller på internettet og de må sælge det videre til hvem som helst de vil.

Så tænk dig godt om – har du lyst til at se feriebilledet af dig i bikini på forsiden af Ekstra Bladet? Eller drukbilledet fra Bulgarien på politiken.dk? Nej, vel!

Comments are closed.