En sommerdag ved stranden

I går var vi en tur ved Moesgaard Strand til event. HePe havde arrangeret og sørget for et par nye caches, men det primære var hygge – og kage. :)

Dina, Tomas, Siri, Ellen og Kåre ved Moesgaard Strand
Dina, Tomas, Siri, Ellen og Kåre ved Moesgaard Strand

Tomas og Dina kom til frokost og derefter kørte vi mod Moesgaard. Det vil sige – vi kom ikke ret langt, for batteriet var dødt. Så vi ringede til Tomas og Dina og bad dem vende om og komme tilbage. Men der var naturligvis ikke nogen af os der havde nogle startkabler. Så ind til naboen for at låne sådan noget. Men det hjalp aldrig en dart. Ind til naboen igen, denne gang for at låne naboen. Sønnen kom ud, flyttede kablet fra stellet til minus på den anden bils batteri, gassede op og så var det klaret. Godt med en god nabo! Vi fik kablerne med, hvis nu den også drillede på vejen hjem. Det gjorde den heldigvis ikke.

Udsigt over Århus Bugt
Udsigt over Århus Bugt

Så vi kom til Moesgaard og fandt nemt alle de andre nørder. HePe havde lagt tre nye caches mod nord, som vi fandt uden de store vanskeligheder. Dina fandt den ene. Så tilbage til de andre, et stykke kage eller to og så ellers sydpå for at finde næste cache. Det var en mystery som krævede noget lidt bedre udstyr end vores. Men heldigvis er geocachere nogle flinke mennesker, så vi blev straks tilbudt at låne noget lidt mere avanceret legetøj. Og så kunne vi finde cachen.

Månehavssten
Månehavssten

Det var hyggeligt at være sammen med Tomas og Dina igen og det var hyggeligt at møde nogle af de andre geocachere. Vi fandt kun fem caches, men vi havde det hyggeligt og det er det vigtigste. Omend de dersens geocachere ikke spiser ret meget chokolade – der blev kun spist to toppe, så vi må have den med til næste event også. :)

Dina og Ellen - hvem hygger sig mest?
Dina og Ellen – hvem hygger sig mest?

Ellen tog som sædvanligt det hele med ophøjet ro. Ingen gråd eller klynken, kun grin. Men så længe jeg er med er maden jo heller ikke langt væk. Vi mistede dog en sok på vejen. Hvornår er der nogen der udvikler en sok, der kan blive siddende på en babys fod? Jeg er sikker på at der er et marked for det.

Glade piger
Glade piger

I dag har vi været i Hjermind Skov for at lægge en ny logbog i en cache. Vi har også set lidt OL og kogt en masse æblegrød til fryseren. Og min ryg er helt åndsvag igen. Den var ellers ved at blive god, men så lavede jeg lige en forkert bevægelse – igen. Hvis jeg var en hest, var jeg blevet skudt!

3 Responses to “En sommerdag ved stranden”

 1. Jan Says:

  Sokker skal pr. definition af!
  Bare spørg Freya :)

 2. Dina Says:

  Ja det var en totalt hyggelig dag, og mht hvem der hygger sig mest, så tvivler jeg på Ellen kan have hygget sig mere end mig ;-)
  Tak for en dejlig dag i det grønne, det gør vi snart igen. Hvad med d 26 august. bare for at slynge en tilfældig dato ud i luften, jeg er alligevel på Moesgård der… ;-)

 3. Trine Says:

  We’ll be there. Og mon ikke eTrex’en kommer med? Der ligger nemlig en cache i parken ved Moesgård og et par stykker lige udenfor. :)