Mandag

Så blev det mandag. Jeg gider ikke mandage ret meget. Man skulle egentlig ikke tro det gjorde den store forskel, når jeg nu alligevel går hjemme hele tiden. Men det gør det faktisk. Specielt nu hvor min ryg er så dum. Det er simpelthen frygtelig ikke at kunne gøre alt det man har lyst til. Bare det at tage Ellen op kræver at jeg tager mig sammen. Det er ikke spor sjovt. Så er det meget bedre i weekenderne, hvor Kåre er hjemme. Så kan jeg bare bede ham om at samle hende op til mig. Men nu er mandagen ovre og så er der kun fire dage til weekenden. :)

20 minutter efter jeg havde lagt hende til at sove middagslur
20 minutter efter jeg havde lagt hende til at sove middagslur.

Men vi skal nå en masse i denne uge. I morgen kommer sundhedsplejersken. Det er spændende hvad hun siger til vores klump af en unge. Torsdag skal vi til babysvømning for første gang. Det glæder jeg mig til. Og fredag er der mødregruppe. Det er nu meget skægt at se alle de børn sammen.

Mødregruppe
Fem af de seks børn i mødregruppen. Vores er klumpen i midten, der er ved at spise naboen. :)

For nu at vende tilbage til ryggen, så har min fysioterapeut en mistanke om at jeg kunne have en bestemt bindevævssygdom. Så han synes jeg skal snakke med min læge om det og evt. få en henvisning til Center for Sjældne Handicap på Skejby. Nu har jeg en tid hos lægen på næste tirsdag, så må vi se hvad han siger til det. Hvis fyssen har ret, så kan det fint forklare alle mine ledproblemer. Det kunne jo være interessant – og ganske rart at få en mere diagnoset diagnose end HMS – HyperMobilitetsSyndrom. Men nu må vi se.

Kåre og Ellen
De er lidt søde, er de ikke?

Og nu er det vist ved at være tid til aftentur med de to piger. Utroligt at Ellen ikke er træt. Hun vågnede klokken 9 i morges og jeg lokkede hende til at sove et kvarter i eftermiddags. That’s it. Men sådan er hun vist bare.

Solsikke i indkørslen
En solsikke er spiret frem i vores indkørsel. Ganske imponerende, for den vokser på fiberdug og Kåre kom til at knække den, da den var lille. Men den er ligeglad og har vokset sig stor og flot.

Comments are closed.